martes, 24 de mayo de 2011

Carta a Ferran Falcó (CiU)


Benvolgut Sr. Falcó

Estic segur que porta desde diumenge pensant que ha de fer i que no. Potser va començar molt abans a pensar (atenent que totes les enquestes donaven guanyador al PP) si devia col·laborar en el canvi o bé fer un cordó sanitari contra el PP. Potser està ja tot decidit desde el carrer Còrsega, potser li estan fent pressions però la última decisió és la seva. No ho sé la veritat, però com a badaloní que estima la seva ciutat i vol el millor per ella li dic que faria jo si fos el lider de CiU i si de mi depenguès qui és el nou batlle...

Sr. Falcó, a vostè li he escoltat dir que el programa del PP no pot complir-se. Tots els que llegim una mica ho sabem: no té competències, no té diners i tampoc té la majòria suficient per fer les bestiesses o brindis al Sol que hi possen als 10 del·lirants punts que el Sr. (per dir-li alguna cosa) Albiol ens va enviar a les nostres cases. Encara així i fruit del seu popul·lisme ha guanyat: l' odi a l' inmigrant, convidar a menjar mongetes, passar-se els dies als mercats de la Salut i de Llefià (per tornar a dormir a la seva casa de la part alta de BCN) i dir el que molta gent volia escoltar ha servit a aquest partit per arribar a la Pl. de la Vila. Vostè veu que sóc al primer a qui no li agrada la idea de que aquest home representi i governi Badalona. En el fons sé que a vostè tampoc li agrada un pel: vostè també estima Badalona. Per això li faig aquesta petició, deixi que governi el Sr. Albiol, però que ho faci en minoria... El día de la investidura abstinguis, no sumi amb el PSC ni ICV, deixi que la força més votada guanyi. No faci d' aquest populista un heroi deixant-lo en l' oposició, però tampoc li faci el favor d' haver de renunciar al seu programa impracticable participant en un govern amb ell.

Sr. Falcó, faci oposició i dura, i denuncii (juntament amb PSC i ICV) totes les mentides que li han portat a l' alcaldia, deixi constància de com incompleix el seu programa, de com potser fins i tot les xifres de delinqüència augmenta, com la caixa la deixen pitjor del que està, com augmenten les desigualtats i com es fractura aquesta ciutat que les ha vist de tots colors. Permeti que la gent que ha votat a aquest home, vegi com li han venut fum, que siguin ells els que enterrin el feixisme a casa nostra. Ell sabia que no podia guanyar per majòria absoluta, ell esperava pactar amb algú i llavors sabia que havia de renunciar a gran part del seu programa inassumible per vostès per poder governar, tenia l' excusa perfecta per dintre de 4 anys intentar governar en sol·litari. No els faci aquest favor, si us plau. Tampoc li faci el favor de quedar com una victima davant tothom pactant amb la resta de l' oposició...per molt que acabin amb els problemes derivats de la inmigració (que no nego que existeixin)la gent els veurà com els que van impedir el canvi...

Sr. Falcó, la meva proposta la faig a títol personal i creient que és el millor per Badalona, per Catalunya i fins i tot pel seu partit amb el qual no simpatitzo però que a vegades el veig proper i que vull que defensi el nostre país, Catalunya.

2 comentarios:

  1. Analitzant els resultats, tot i que Albiol ha millorat els seus resultats al sud de l' autopista, la real·litat és que on arrassa és al nord on a més agumenta la participació. Unit a la major càrrega demogràfica d' aquests barris expliquen certament el triomf del PP:

    La Salut 3er barri en població: 46% dels vots PP
    St. Joan de Llefià: 45% de vots PP
    St. Mori de Llefià: 42% de vots PP
    St. Roc: 49% dels vots...
    Bufalà (barri més poblat): 30% PP,28% PSC
    Centre: 14% PP, per darrere de CiU i PSC i a prop d' ERC
    Casagemes: 16% PP

    ResponderEliminar
  2. Estic amb tu Jaume, la millor manera d'enfonsar l'Albiol és deixant-lo sol a l'alcaldia, serà dur, però com diuen... lo que pica cura!

    ResponderEliminar